Waarom ik fotografeer?!? - Bieke Noels Fotografie

Waarom ik fotografeer?!?

Waarom ik fotografeer? Daar moet ik niet lang over nadenken! Omdat het me helpt te ontspannen, omdat het zorgt voor de nodige rust in mijn (soms toch wel) chaotische hoofd, maar vooral omdat ik er zo gelukkig van word! En als er iets is dat ik belangrijk vind, dan is het dat we meer moeten werken aan gelukkig zijn! YOLO … You only live once, but if you do it right, once is enough!”

Geïnspireerd door het licht, de personen voor mijn camera en de locatie waar ik me bevind maak ik van iedere moment een prachtige herinnering! Want, what I like most about photographs is that:

  • they capture a moment that is gone forever and impossible to reproduce. (Karl Lagerfeld)
  • They’re proof dat once, even if just for a heartbeat, everything was perfect. (Jodi Picoult)

Foto’s zijn zo bijzonder, zo waardevol! Al die mooie momenten (groot en klein), al die prachtige herinneringen. Moest ik kunnen, ik zou ze het liefst allemaal bewaren! Voor mezelf, maar ook voor later. Om terug te bekijken samen met mijn kinderen en om later te tonen aan mijn kleinkinderen!

Baby’s die zo snel veranderen, kinderen die veel te snel groot worden, de liefde tussen ouders en hun kinderen, de herinnering aan de eerste of plechtige communie. Ik wil dat samen met en vooral ook voor jullie vastleggen! Zodat ook jullie kunnen blijven nagenieten van deze momenten … ‘perfect … ‘gone forever’ … and impossible to reproduce!

Liefs,

Bieke

0 0 votes
Artikel waardering
Abonneren
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Scroll naar boven