Over mij - Bieke Noels Fotografie

About me

Bieke Noels Fotografie Fotograaf Koersel Limburg

Mijn grote liefde!

Ik ben getrouwd met mijn beste vriend en mama van drie prachtige kinderen.

In 2001 afgestudeerd als regentes Lichamelijke Opvoeding en een jaar later als onderwijzeres. In 2009 besloot ik, naast mijn job als juf van het 3de leerjaar, opnieuw te gaan studeren. Dit keer koos ik voor een oude liefde ... de fotografie! Wat begon als een hobby, groeide stilaan uit tot een passie. Die passie werd een bijberoep, dat bijberoep een hoofdberoep.

En met die passie kan ik jullie blij maken ... door te zorgen voor herinneringen die jullie voor altijd kunnen bewaren. In een prachtig album, afgedrukt op fotopapier of op één van mijn prachtige wanddecoraties! Want zeg nu zelf ... hoe leuk is het om over een paar jaar met je kinderen terug te bladeren in het album en te ontdekken hoe hard ze alweer veranderd zijn? Of met je toekomstige kleinkinderen te kijken naar een prachtige canvas van hun mama of papa als baby?

Ik mocht de voorbije jaren reeds heel wat gezinnen blij maken met mooie herinneringen. Hopelijk mag ik dat binnenkort ook voor jou?

Liefs,

Bieke

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes en speciale acties?  Of wil je kans maken op leuke prijzen?  

Vul dan hiernaast je gegevens in!  Ongeveer 5 keer per jaar ontvang je dan een leuk mailtje met de laatste nieuwtjes en speciale acties!

 

Ontvang de nieuwsbrief!

Lees de privacyverklaring over de verwerking van jouw gegevens.

Scroll naar boven