Home - Bieke Noels Fotografie


Herinnering voor het leven!Investeer nu in een herinnering voor later!  Een herinnering voor je eigen kinderen,  voor de kinderen van je kinderen en zelfs voor de generatie daarna! 

Een foto is blijvend,  dus laat dit waardevolle en unieke moment nu door mij vastleggen!  


Herinnering voor het leven!


Investeer nu in een herinnering voor later!  Een herinnering voor je eigen kinderen,  voor de kinderen van je kinderen en zelfs voor de generatie daarna! 

Een foto is blijvend,  dus laat dit waardevolle en unieke moment nu door mij vastleggen!  ... because every picture tells a story ...

Wanneer we samen de natuur intrekken voor een fotoshoot,  doen we dat in een losse en ongedwongen sfeer!  Op die manier kan ik jou en/of je kids mooi in beeld brengen!

Niets missen?

Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief!  Een aantal keer per jaar ontvang je dan een leuk mailtje met onze laatste nieuwtjes,  tips,  speciale acties, … !  Bovendien maak je,  na de Coronacrisis,  kans op een gratis fotoshoot!

About me

Ik ben Bieke. Gespecialiseerd in het fotograferen van baby's, kinderen en zwangere vrouwen en heb met mijn foto's al meerdere (internationale) awards gewonnen!

Let's create some memories!

Baby's

Je lieve baby ... 10 kleine vingertjes en 10 kleine teentjes ... Het is cliché, maar ze zijn zo snel groot!

Kinderen

Ik vind het heerlijk om kinderen te fotograferen! Die blinkende oogjes en vrolijke snoetjes ... Héérlijk!

Zwangerschap

Zwanger zijn is bijzonder, het heeft iets magisch! Er groeit een wonder in je buik! Daarom ...

Recente blogberichten

Wat anderen zeggen....

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes en speciale acties?  Of wil je kans maken op leuke prijzen?  

Vul dan hiernaast je gegevens in!  Een paar keer per jaar ontvang je dan een leuk mailtje met de laatste nieuwtjes en speciale acties!

 

Ontvang de nieuwsbrief!

Lees de privacyverklaring over de verwerking van jouw gegevens.

Scroll naar boven